Power BI

Het stelt jou als ondernemer in staat om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, te transformeren en te analyseren. Met Power BI kunnen gegevens worden omgezet in dynamische rapporten, interactieve dashboards en boeiende visualisaties. Hierdoor kunnen trends, patronen en belangrijke inzichten worden ontdekt die ondernemers helpen bij het nemen van strategische beslissingen voor het bedrijf.

 

Power BI is voor elke bedrijfsgrootte interessant. Ook voor organisaties die intern geen personeel hebben om overzichten te ontwikkelen, maar wél op de hoogte willen zijn van de financiële prestaties van hun bedrijf, is Power BI een erg geschikte tool.

 

Hier lees je meer over Microsoft Power BI en zie je een voorbeeld rapportage: Het Gebruik van Power BI: Een Krachtige Tool voor Ondernemers – BonsenReuling

 

Claim jouw plek tijdens een vrijblijvende afspraak

Ben jij al bekend met Power BI maar wil je jouw kennis naar een hoger niveau tillen? Of is Power BI voor jou nog relatief onbekend, maar zou je er wel meer van willen weten? Claim dan nu jouw plek tijdens het Power BI vragen(v)uur. De vrijdagochtenden in januari hebben wij hiervoor beschikbaar. Tijdens deze afspraak kun jij al jouw vragen over data-analyse en het gebruik van Power BI stellen.

 

Wat kan er mogelijk allemaal ter sprake komen tijdens het vragen(v)uur?

  • Sowieso persoonlijke kennismaking met een Power BI expert;
  • Live demonstratie en praktijkvoorbeelden;
  • Ontdek hoe Power BI jouw bedrijfsprocessen optimaliseert;
  • Leer hoe je inzichten haalt uit complexe data sets;
  • Stel al je vragen en krijg direct antwoord.

Meld je aan via onderstaand formulier en ontdek hoe Power BI jouw organisatie naar het volgende niveau kan tillen! Wij nemen vervolgens contact met jou op om de afspraak in te plannen. In eerste instantie vindt het vragen(v)uur via Teams plaats, maar dit kan in overleg ook fysiek. Waarbij we de locatie samen bepalen.

 

Vragen (v)uur PowerBI

Ik heb interesse in een vrijblijvende kennismaking van PowerBI tijdens het vragen(v)uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.