Waarom Audit van BonsenReuling?

Bij ons staan kwaliteit en het bieden van toegevoegde waarde centraal. Of jouw onderneming nou voor de eerste keer controleplichtig is of dat je al bekend bent met de controleplicht, maar juist behoefte hebt aan inzicht in de bedrijfsrisico’s of het optimaal functioneren van de interne processen. Onze Audit-afdeling is erg ervaren op deze gebieden, wij proberen altijd van toegevoegde waarde te zijn bij onze (controle)opdrachten.

 

In onze dienstverlening staat persoonlijk contact centraal, dat betekent voor jou een vast aanspreekpunt met een vast team daaromheen. Het overgrote deel van onze Audit-collega’s heeft de opleiding tot registeraccountant afgerond en heeft jarenlange werkervaring. Ondanks de ruim aanwezige ervaring en scherpe blik op de werkzaamheden zijn onze tarieven concurrerend.

Internationale werkzaamheden

Voor internationaal georiënteerde bedrijven beschikt ECOVIS BonsenReuling Audit B.V. over een vergunning van de Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB). Door deze registratie zijn wij bevoegd om Nederlandse dochterondernemingen van Amerikaanse bedrijven te controleren.

 

ECOVIS BonsenReuling Audit B.V. is niet alleen op het gebied van accountancy internationaal actief, maar ook op het gebied van fiscale en juridisch advisering.

 

Met audit van BonsenReuling komen jij én jouw onderneming echt verder.

Meer onderwerpen over audit

De Audit-afdeling is gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden, in hoofdlijnen houden zij zich bezig met:

 

  • het uitvoeren van controleopdrachten (wettelijke, statutaire of vrijwillige)
  • het uitvoeren van subsidiecontroles
  • analyseren van (grote hoeveelheden) data met behulp van data-analyse software voor zowel ondernemers als curatoren
  • bieden van ondersteuning bij uitvoeren van integrale bedrijfsrisicoanalyse
  • geven van advies ten aanzien van beheersbare organisatie

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.