Inzicht

Inzicht en overzicht helpen bij het maken van gedegen keuzes en het optimaliseren van jouw financiële positie. Wat is cijfermatig verstandig, maar vooral wat past ook bij jouw behoeften? De cijfers zijn daarbij het vertrekpunt, maar we kijken daarbij vooral naar jouw persoonlijke wensen en doelen. Wat wil je nu echt? Wellicht wel minder werken of eerder stoppen met werken? Wat heb je nu en in de toekomst nodig? Is het goed geregeld bij overlijden en arbeidsongeschiktheid? Hoe ga je om met een eventuele financiering? Wordt vermogen op een goede wijze ingezet? Hoe en wanneer draag ik mijn vermogen of onderneming over?

 

Op het oog eenvoudige vragen, maar als er rekening gehouden wordt met onder andere inflatie, rendement, wetgeving en vooral persoonlijke wensen en doelen, zijn de antwoorden op deze vragen minder eenvoudig te formuleren.

 

Wij helpen graag bij het vinden van antwoorden op deze vragen, waarbij uiteraard geen goed of fout antwoord mogelijk is. Ieder mens is anders, waardoor een financieel plan maatwerk is en persoonlijk voor én met jou wordt opgesteld. Want hoe scherper het totaalbeeld, des te meer we voor jouw toekomst kunnen betekenen. Wij brengen je de rust en het overzicht om meer te kunnen zien.

Onafhankelijkheid

Aan de hand van een financieel plan kan het zijn dat je een financieel product wilt aanpassen of een nieuw product wilt afsluiten. Om onze onafhankelijkheid te waarborgen bemiddelen wij niet in financiële producten. Dit heeft als grote voordeel dat wij niet worden gedreven door aanbieders hiervan. Wij worden gewaardeerd door onze klanten om het onafhankelijke advies dat we geven.

 

Benieuwd wat financiële planning voor jou kan betekenen? Onze financiële planners gaan graag het gesprek aan. Als vertrouwenspersoon kunnen zij helpen bij het beantwoorden van deze vragen nu en in de toekomst. Ze denken graag mee!

 

 

Robin Klokgieters MSc MFP CFP®

Manager duurzaamheid en financiële planning

0544-39 33 33 r.klokgieters@bonsenreuling.nl Stuur een bericht

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.