Onze juridisch adviseurs in nauw contact met de rest van het team

Wij snappen als geen ander het belang van de juiste vastlegging van juridische zaken, voorkomen is namelijk beter dan genezen. Doordat de juridische adviseurs met de fiscale adviseurs van BonsenReuling samenwerken, worden zowel de fiscale als juridische kant bij bijvoorbeeld reorganisaties, overnames en bedrijfsopvolging goed belicht. Zo wordt een optimaal resultaat behaald. Wel zo prettig! Kun jij je als ondernemer mooi richten op wat voor jou echt belangrijk is.

 

Naast deze disciplines profiteer je natuurlijk ook van de kennis van de rest van ons team. Onze juristen werken nauw samen met onze Salaris-desk om jou van zo goed mogelijk juridisch advies omtrent personeel & organisatie te voorzien. Door dit brede scala aan expertises in eigen huis kijken wij met verschillende perspectieven naar jouw organisatie. Zo houden we een brede blik.

Vraagstukken waar je aan kunt denken bij juridisch advies

Denk als ondernemer eens na over onderstaande vraagstukken, weet jij het antwoord hierop? Of weet je dat bij jouw onderneming er wellicht nog wel een aantal zaken beter vastgelegd of ingericht kan worden? Wacht hier dan niet te lang mee en schakel één van onze specialisten in voor juridisch advies.

 

Als ondernemer ga je met jouw bedrijf door verschillende fases heen, van de opbouw tot een eventuele verkoop. Goed juridisch advies is hierbij noodzakelijk. Je wilt tenslotte dat jouw levenswerk in goede handen is, zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

 

Zaken die kunnen spelen:

  • Wil je jouw onderneming saneren of reorganiseren en heb je behoefte aan juridisch advies?
  • Wil je een onderneming aankopen of een bedrijfsonderdeel verkopen?
  • Wil je gaan samenwerken met een andere onderneming?
  • Wil je jouw juridische bedrijfsstructuur zo inkleden dat je zo min mogelijk aansprakelijkheidsrisico’s loopt?
  • Zoek je een juridisch adviseur om de algemene voorwaarden te laten controleren?
  • Heeft jouw bedrijf behoefte aan een goed personeelshandboek of social-mediabeleid?
  • Personele zaken, mag ik afwijken van de collectieve arbeidsovereenkomst (cao)?
  • Mag een werknemer op vakantie tijdens ziekte?

Een greep uit de fiscaal-juridische vraagstukken

Dit is nog maar een greep uit de vraagstukken die onze juristen behandelen. Heb jij een juridische vraag waar je mee zit? Neem dan gerust contact op met één van onze juristen.

 

Uiteraard is het altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken om te sparren over bijvoorbeeld bovengenoemde onderwerpen. Onze juristen kijken graag met je mee en kunnen, indien gewenst, een juridische scan van jouw onderneming maken om te zien of jij jouw zaken juridisch goed hebt geregeld en of er nog verbeterpunten mogelijk zijn.

 

Met juridisch advies van BonsenReuling komen jij én jouw onderneming echt verder.

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.