Mogelijkheden salarisadministratie uitbesteden

BonsenReuling neemt de salarisadministratie van cliënten graag uit handen. Of je nu alleen de salarisberekeningen voor loonstroken wilt laten verzorgen of liever de volledige salarisadministratie uitbesteedt; het is allemaal mogelijk. Onze salarisadministrateurs zijn zeer ervaren in hun vak en werken er continu aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en wetten.

 

Voor de volgende werkzaamheden kan onze afdeling Salaris & HR veel voor ondernemers betekenen:

  • volledige salarisadministratie uitbesteden, inclusief jaaropgaven
  • tijdelijk de salarisadministratie uitbesteden bij ziekte of vakantie
  • salarisberekeningen voor loonstroken verzorgen
  • toepassen cao-bepalingen en arbeidsvoorwaarden
  • aangiften bij diverse instanties
  • toepassen loonbelasting- en sociale zekerheidswetgeving

24/7 toegang tot de personeels- en salarisadministratie

De salarisadministratie ligt dan wel in handen van BonsenReuling Salaris & HR, maar techniek staat voorop: jij hebt altijd en overal toegang tot de personeels- en salarisadministratie. De software wordt afgestemd op jouw wensen en is altijd up-to-date doordat werkgever en management gebruikmaken van één centraal bestand. Rapporteren aan het management is geen hogere wiskunde meer, rapportages haal je namelijk gemakkelijk uit het softwarepakket.

Meer onderwerpen over BonsenReuling Salaris & HR

BonsenReuling Salaris & HR denkt graag met jou mee. Of het nu gaat om loonheffing en sociale verzekering, arbeidsrecht of organisatieadvies, het uitbesteden van jouw salarisadministratie of regelingen op het gebied van de salarisverwerking.

 

BonsenReuling Salaris & HR bestaat uit juristen, fiscalisten, accountants en salarisadministrateurs. Doordat experts uit verschillende disciplines met elkaar samenwerken, krijg je altijd een advies dat vanuit verschillende perspectieven is bekeken. Bovendien hoef je niet met allerlei verschillende specialisten te praten, want dat doen wij al. Samen met jou streven wij naar de beste situatie voor jouw organisatie.

Harmien Prins-Rouw

Salaris & HR

0545-46 36 26 h.prins@bonsenreuling.nl Stuur een bericht

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.