Wat is horizontaal toezicht?

BonsenReuling heeft een convenant horizontaal toezicht (HT) met de Belastingdienst. Met dit convenant is het hoge kwaliteitsniveau van BonsenReuling nogmaals bevestigd. In de ogen van de Belastingdienst levert BonsenReuling fiscale aangiften af die alle toetsen van kritiek kunnen doorstaan en daar pluk jij als ondernemer de vruchten van.

 

Als jij je via ons bij dit convenant aansluit, worden jouw aangiften in principe niet meer door de Belastingdienst gecontroleerd. De Belastingdienst vertrouwt er dan op dat BonsenReuling een juiste en volledige aangifte indient. Het convenant zorgt bovendien voor zekerheid. Ook leidt het tot minder discussies, naheffingen en boetes achteraf. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat jij je nog meer kunt richten op waar je echt mee bezig wilt zijn, namelijk ondernemen!

Fiscale scan

Onze fiscale afdeling dient wel eerst een korte fiscale scan bij jou uit te voeren. Zo wordt bekeken waar de grootste fiscale risico’s liggen. Vervolgens ontwikkelt BonsenReuling een stramien om deze risico’s te beheersen en volgt er een periodieke check door BonsenReuling. Je betaalt dan iets meer voor de aangiften, maar krijgt daarmee de zekerheid dat je achteraf niet met vervelende correcties en boetes wordt geconfronteerd. Voorwaarde is dat je je aan de spelregels houdt.

Fiscaal advies in een oerwoud van regels en kansen

Onze fiscalisten kennen niet alleen de bedreigingen van de fiscale regels; ze kennen ook de kansen en hebben een goede relatie met de belastingdienst. Naast een vast aanspreekpunt profiteer je natuurlijk ook van de kennis van de rest van ons team.

 

BonsenReuling heeft naast fiscaal advies een breed scala aan expertises in eigen huis. Vanuit verschillende perspectieven kijken we naar jouw organisatie. Zo houden we een brede blik en zorgen we ervoor dat we geen zaken over het hoofd zien, alleen op deze manier kunnen wij echt van toegevoegde waarde zijn.

 

Onze fiscale afdeling bestaat voornamelijk uit fiscaal juristen en fiscaal economen. Deze adviseurs onderscheiden zich door het bedenken van intelligente en creatieve fiscale oplossingen voor jou of jouw bedrijf – uiteraard binnen de grenzen van de wet.

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.