Wat kan BonsenReuling Salaris & HR betekenen als het om loonheffing en sociale verzekeringen gaat?

Het kan zeer de moeite waard zijn om actief in te spelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van loonheffing en sociale verzekeringen. Graag ondersteunen wij je bij de juiste toepassing van de wet- en regelgeving en de vele veranderingen hierin. Wel zo fijn om een vast aanspreekpunt te hebben die jou attendeert op veranderingen. Dat scheelt jou als ondernemer veel uitzoekwerk, zo kun jij je weer richten op wat voor jou echt belangrijk is.

Denk qua ondersteuning voor het juist toepassen van de wet- en regelgeving onder andere aan:

  • het begeleiden van loonbelastingcontroles
  • het toepassen van en adviseren over (nieuwe) wettelijke regelingen omtrent loonheffing en sociale verzekeringen
  • advies over pensioenen (ook pensioen in eigen beheer)
  • rekentools ontwikkelen voor berekeningen op het gebied van de werkkostenregeling, auto van de zaak, enz.
  • advies over het fiscaal vriendelijk belonen van personeel

Directeur-grootaandeelhouder

Als je directeur-grootaandeelhouder (dga) bent heb je weer met andere regels van doen. Er zit verschil tussen of je als dga statutair bestuurder bent bij jouw bv of niet, dit heeft consequenties voor de verzekeringsplicht. Wij snappen als geen ander dat je in dit doolhof aan regelgeving soms op zoek bent naar houvast en een goede adviseur. Wij kijken graag met je mee en zorgen ervoor dat wij van toegevoegde waarde zijn.

Doen wat je het liefste doet: ondernemen

Als ondernemer heb je nu eenmaal te maken met veel soorten belastingen. En ook de loonheffing en sociale verzekeringen zijn van groot belang. Het geeft veel rust als je weet dat de belastingen goed zijn berekend en optimaal resultaat wordt behaald. Zo kun jij je als ondernemer mooi richten op wat voor jou echt belangrijk is. Wel zo prettig! En als er vragen of onduidelijkheden zijn, contact je gewoon met jouw vaste aanspreekpunt.

Meer onderwerpen over Loonheffing en sociale verzekering

BonsenReuling Salaris & HR denkt graag met jou mee. Of het nu gaat om loonheffing en sociale verzekering, arbeidsrecht of organisatieadvies, het uitbesteden van jouw salarisadministratie of regelingen op het gebied van de salarisverwerking.

 

BonsenReuling Salaris & HR bestaat uit juristen, fiscalisten, accountants en salarisadministrateurs. Doordat experts uit verschillende disciplines met elkaar samenwerken, krijg je altijd een advies dat vanuit verschillende perspectieven is bekeken. Bovendien hoef je niet met allerlei verschillende specialisten te praten, want dat doen wij al. Samen met jou streven wij naar de beste situatie voor jouw organisatie.

Harmien Prins-Rouw

Salaris & HR

0545-46 36 26 h.prins@bonsenreuling.nl Stuur een bericht

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.