Complex onderwerp

Sinds de verplichting van de WKR, dit was in 2015, wijzingen de regels ook nog wel eens. Dit maakt het al met al een erg lastig onderwerp voor veel ondernemers. Wij doen ons best om jou van de juiste informatie en up-to-date gegevens te voorzien. Doordat wij alle expertises in eigen huis hebben is dat mogelijk!

 

De WKR is een fiscale aangelegenheid, onze accountancy-afdeling verwerkt de financiële gegevens én Salaris & HR verwerkt de salarisadministratie en kan de loonsom bepalen. Door deze korte lijntjes en samenwerkingen kan de WKR juist worden verwerkt. Kun jij je als ondernemer mooi richten op wat voor jou echt belangrijk is.

Ondersteuning voor de WKR vanuit BonsenReuling Salaris & HR?

BonsenReuling Salaris & HR adviseert jou over de vrije ruimte die er beschikbaar is en doet er alles aan om dit zo inzichtelijk mogelijk te houden. Zo beschik jij altijd over het totaalbeeld en voorkom je verrassingen achteraf die tot hoge naheffingen kunnen leiden.

BonsenReuling Salaris & HR kan je ondersteunen bij het volgende

  • de vergoedingen, verstrekkingen en kosten die binnen de WKR vallen in beeld brengen
  • (her)inrichten van de financiële- en salarisadministratie ten aanzien van de werkkostenregeling
  • implementeren WKR-proof declaratiesysteem
  • bestaande arbeidsvoorwaarden monitoren in het kader van de werkkostenregeling
  • afspraken maken met de belastingdienst over vergoedingen/verstrekkingen binnen de WKR
  • optimaliseren van vergoedingen/verstrekkingen zodat je zo min mogelijk belasting verschuldigd bent

Meer onderwerpen over Salaris & HR

BonsenReuling Salaris & HR denkt graag met jou mee. Of het nu gaat om loonheffing en sociale verzekering, arbeidsrecht of organisatieadvies, het uitbesteden van jouw salarisadministratie of regelingen op het gebied van de salarisverwerking.

 

BonsenReuling Salaris & HR bestaat uit juristen, fiscalisten, accountants en salarisadministrateurs. Doordat experts uit verschillende disciplines met elkaar samenwerken, krijg je altijd een advies dat vanuit verschillende perspectieven is bekeken. Bovendien hoef je niet met allerlei verschillende specialisten te praten, want dat doen wij al. Samen met jou streven wij naar de beste situatie voor jouw organisatie.

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.