Jaarrekening voor publicatiedoeleinden

Een onderdeel van de samengestelde jaarrekening is de samenstellingsverklaring. Deze verklaring geven onze accountants af om aan te tonen dat de jaarrekening aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Vervolgens dienen de cijfers die bestemd zijn voor publicatiedoeleinden bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd te worden. Het is afhankelijk van de grootte van jouw onderneming hoeveel financiële informatie vermeld moet worden in de publicatiestukken.

Op basis van de jaarrekening wordt er fiscaal afgerekend, wij bekijken en berekenen hoe de wet- en regelgeving voor jou het voordeligste uitkomt en wat jij daar als ondernemer zelf aan kunt doen. Uiteraard binnen de grenzen van de wet.

Terugblikken en vooruitkijken aan de hand van de jaarrekening

Met het doorlopen van bovenstaande stappen heb jij als ondernemer aan de formaliteiten voldaan en ben jij goed op de hoogte van de financiële status van jouw onderneming. Tijdens de bespreking met de accountant worden de cijfers besproken samen met de doelen. De jaarrekening geeft een indicatie om naar de toekomst te kijken, maar er wordt ook nog even achterom gekeken. Zijn de doelen behaald en zijn de doelen voor de komende jaren nog realistisch? Wij staan naast jou als ondernemer en voorzien jou proactief van advies.

 

Wij begrijpen dat het tussentijds verkrijgen van cijfers ook prettig is, zo houd jij het inzicht en kun je bijsturen waar nodig. Jij bepaalt als ondernemer hoever onze dienstverlening gaat. Wij zullen je uiteraard adviseren wat het meest geschikt is voor jouw onderneming. Jij kunt voor het samenstellen van de jaarrekening en bijbehorende dienstverlening op ons rekenen!

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat centraal in onze dienstverlening. Wel zo fijn om een vast aanspreekpunt te hebben. Om te sparren en vragen te stellen wanneer jij daar behoefte aan hebt! Onze adviseurs verdiepen zich altijd in jou en jouw onderneming. Wij hechten waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband. Alleen op deze manier kunnen wij van toegevoegde waarde zijn en jouw onderneming van het beste advies voorzien.

 

Naast dit vaste aanspreekpunt profiteer je natuurlijk ook van de kennis van de rest van ons team. BonsenReuling heeft een breed scala aan expertises in eigen huis. Vanuit verschillende perspectieven kijken we naar jouw organisatie. Zo houden we een brede blik en zijn we op alle punten scherp.

Meer onderwerpen over accountancy

BonsenReuling biedt een breed scala aan accountancy-diensten. Wij nemen graag de totale financiële administratie van jouw onderneming uit handen.

 

Of het nu gaat om het samenstellen, beoordelen en controleren van een jaarrekening, het uitvoeren van financiële audits of het opzetten van een managementinformatiesysteem. Met accountancy van BonsenReuling komen jij én jouw onderneming echt verder.

 

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.