Knippenborg Subsidieadvies

Mark de Jonge van BonsenReuling aan het woord: “Gerwin Knippenborg en zijn team zijn absolute toppers in subsidieland. Ze hebben niet alleen erg veel kennis, ze werken ook nog eens met een grote dosis bevlogenheid. Geen adviseurs die een keer wat roepen, een nota sturen en weer doorvliegen naar de volgende klus, maar een zeer gedegen club in het totale subsidietraject, dus niet alleen de aanvraag, maar ook de implementatie, de administratieve ondersteuning en de follow up.

 

Last but not least: Knippenborg Subsidieadvies treedt als dat nodig is buiten gebaande paden met een gezonde dosis creativiteit, gewoon om de klus te klaren. Wij als BonsenReuling herkennen ons zeer in die werkwijze, ook wij proberen onze klanten met passie en creativiteit bij te staan met bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch advies. Met Knippenborg Subsidieadvies erbij hebben wij echt een total package voor onze klanten, klanten van Knippenborg Subsidieadvies en uiteraard ook potentiële klanten!”

 

Wil je meer informatie over Knippenborg Subsidieadvies? Bekijk dan de website van Knippenborg Subsidieadvies.

Meer onderwerpen over accountancy

BonsenReuling biedt een breed scala aan accountancy-diensten. Wij nemen graag de totale financiële administratie van jouw onderneming uit handen.

 

Of het nu gaat om het samenstellen, beoordelen en controleren van een jaarrekening, het uitvoeren van financiële audits of het opzetten van een managementinformatiesysteem. Met accountancy van BonsenReuling komen jij én jouw onderneming echt verder.

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.