Waarom gebruik maken van BonsenReuling Salaris & HR?

Loop je met regelmaat tegen vraagstukken aan waar jij nét niet genoeg weet van hebt? Denk bijvoorbeeld aan toepassen van nieuwe wetten en regelgeving bij de loonbelasting. Of hoe stel je een goede arbeidsovereenkomst op? Wat is een effectief werving- en selectietraject? Of hoe ga je om met vergoedingen, verstrekkingen en kosten binnen de werkkostenregeling? Een greep uit de vraagstukken waar onze specialisten van Salaris & HR zich dagelijks mee bezig houden.

Meer onderwerpen over Salaris & HR

Omdat dergelijke vragen vaak niet op zichzelf staan, hebben wij de krachten van verschillende specialisten gebundeld in BonsenReuling Salaris & HR. BonsenReuling Salaris & HR bestaat uit juristen, fiscalisten, accountants en salarisadministrateurs. Doordat experts uit verschillende disciplines met elkaar samenwerken, krijg je altijd een advies dat vanuit verschillende perspectieven is bekeken. Bovendien hoef je niet met allerlei verschillende specialisten te praten, want dat doen wij al. Samen met jou streven wij naar de beste situatie voor jouw organisatie.

 

Onze salarisadministrateurs zijn zeer ervaren in hun vak en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgevingen. Op deze manier kunnen zij de toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie.

Harmien Prins-Rouw

Salaris & HR

0545-46 36 26 h.prins@bonsenreuling.nl Stuur een bericht

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.