Meer weten over wat We allemaal doen?

We helpen je graag verder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountantskantoor in Hengelo

Op onze accountantskantoren in omgeving Hengelo kijken wij vanuit verschillende perspectieven naar jouw organisatie. Zo houden we een brede blik en zorgen we ervoor dat we geen zaken over het hoofd zien. Alleen op deze manier kunnen wij echt van toegevoegde waarde zijn. Persoonlijke betrokkenheid staat daarbij centraal.

 

Ben je dus op zoek naar een accountant in de omgeving van Hengelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Onze accountants, belastingadviseurs, juristen en salarisadviseurs spreken de taal van de ondernemers uit de regio en kennen de historie en ontwikkeling van de bedrijven en instellingen. Daardoor weten we waar we het over hebben, zijn we in staat als waardevol klankbord te fungeren, pro-actief met je mee te denken en je te ontzorgen. Wij brengen onze kwaliteiten op gebied van accountancy gewoon naar Hengelo. En omstreken!

 

Waarom BonsenReuling?

Hoe meer je ziet. Hoe meer je kunt. Daarom is BonsenReuling, accountant in Hengelo, op alle punten scherp. We kijken naar je hoogtepunten maar hebben net zo goed oog voor alles daaromheen. Niet altijd leuk, wel zo verstandig. Want hoe scherper het totaalbeeld, des te meer we voor jouw toekomst kunnen betekenen.

 

Wij brengen je de rust en het overzicht om meer te kunnen zien.

Van salarisverwerking tot audit en samenstelpraktijk. Van fiscale en juridische tot internationale uitdagingen. Wij pakken het samen met je op en houden je scherp. Tegelijkertijd moedigen we je aan om in beweging te blijven. Blijf kiezen voor gezonde groeikansen. Blijf uitstippelen welke route het beste bij jóuw ondernemerschap past. Onze accountants en adviseurs in Hengelo dragen bij aan de impact die jij in je hebt. Samen met jou houden we een brede blik, terwijl we gaan voor waar jouw focus ligt.

Contact

Graag helpen wij jou het maximale uit jouw onderneming te halen!

 

Dagelijks zijn we telefonisch te bereiken via 0545-46 36 26. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een kop koffie!

Wij helpen je graag!

Ingmar Pondes RB Directeur

drs. Rob Droppers RA | AA Directeur

Jurgen Nijhof AA Accountant

mr. Geerke Vos Directeur

Koen Gerritsen RA Directeur

Stefan Klijn AA Directeur

Harmien Prins-Rouw Salaris & HR

Patty Kemp Salaris & HR