Meer weten over wat We allemaal doen?

We helpen je graag verder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountantskantoor in Haaksbergen

Vanuit ons accountantskantoor in Eibergen zijn wij zo in Haaksbergen (of jij bij ons) en richten wij ons op jou als ondernemer en de toekomst van jouw bedrijf. Persoonlijke betrokkenheid staat daarbij centraal. Want alleen wanneer wij je door en door kennen, kan het gewenste maatwerk geleverd worden. Ben je dus op zoek naar accountant in de buurt van Haaksbergen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij spreken de taal van de ondernemers uit de regio en kennen de historie en ontwikkeling van de bedrijven en instellingen. Daardoor weten we waar we het over hebben, zijn we in staat om vanuit meerdere invalshoeken als waardevol klankbord te fungeren, pro-actief met je mee te denken en je te ontzorgen.

 

Waarom BonsenReuling?

We voelen de wensen van jou als klant aan en spelen daar feilloos op in. Onze ervaren, creatieve en oplossingsgerichte adviseurs denken ‘buiten de gebaande paden’ en helpen je naast accountancy ook graag bij ondernemen, belastingadvies en de juridische dienstverlening. Zo houd jij grip op je financiën, administratie, strategie, wettelijke verplichtingen, personeelszaken en niet onbelangrijk; je privézaken. Zo zijn wij hét bedrijf voor accountancy in Haaksbergen en omstreken.

 

Van salarisverwerking tot online ondernemen. Van fiscale en juridische tot internationale uitdagingen. Wij pakken het samen met je op en houden je scherp. Tegelijkertijd moedigen we je aan om in beweging te blijven. Blijf kiezen voor gezonde groeikansen. Blijf uitstippelen welke route het beste bij jóuw ondernemerschap past.

 

Hoe meer je ziet. Hoe meer je kunt. Daarom is BonsenReuling op alle punten scherp. Wij kijken naar je hoogtepunten maar hebben net zo goed oog voor alles daaromheen. Niet altijd leuk, wel zo verstandig. Want hoe scherper het totaalbeeld, des te meer we voor jouw toekomst kunnen betekenen. Wij brengen je de rust en het overzicht om meer te kunnen zien.

Contact

Wij helpen jou graag bij het toekomstbestendig maken van jouw onderneming! Dagelijks zijn we telefonisch te bereiken via 0545-46 36 26 en via het emailadres eibergen@bonsenreuling.nl. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een kop koffie aan de Nijverheidsstraat 6 in Eibergen!

Wij helpen je graag!

Koen Gerritsen RA Directeur

Jurgen Nijhof AA Accountant

Stefan Klijn AA Directeur

mr. Geerke Vos Directeur

Patty Kemp Salaris & HR

Ingmar Pondes RB Directeur

drs. Rob Droppers RA | AA Directeur

Harmien Prins-Rouw Salaris & HR