Maar hoe werkt deze fiscaal interessante regeling? En is dit geschikt voor mijn bedrijf?

Zomaar wat vragen die bij jou naar boven kunnen komen en terecht, het is namelijk een omvangrijke regeling met veel haken en ogen. Omdat wij veel mogelijkheden zien en deze niet onbenut willen laten, praten wij jou graag bij in een kennissessie met aansluitende borrel. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

 

Tijdens deze laagdrempelige bijeenkomst, gegeven door specialisten mr. Mark de Jonge RB, mr. Angelo Kumeling RB en mr. Harry Hurkens RB, zal blijken waarom deze regeling zo interessant is. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van onnodige belastingheffing (26,9% inkomstenbelasting en 20% schenk- of erfbelasting).

 

“Je wilt jouw vermogen toch zo fiscaal vriendelijk mogelijk overdragen naar de volgende generatie?”

Voor wie?

Ondernemers
Deze kennissessie is zeer interessant voor een brede doelgroep. Wij richten ons met name op ondernemers met een bedrijfsvermogen vanaf € 1.000.000.

 

Adviseurs
Ben jij (fiscaal) adviseur, heb je wel gehoord van de BOR, maar mis je de specifieke kennis om jouw klant hierover goed te informeren? Wij kijken graag hoe we gezamenlijk jouw klant van dit fiscale voordeel kunnen laten profiteren. Als dit voor jou speelt nodigen wij jou van harte uit om één van onze kennissessies bij te wonen.

Wanneer

Aangezien de tijd dringt, is actie op korte termijn vereist. De kennissessies hebben inmiddels plaatsgevonden.

Wij inventariseren de mogelijkheden voor een extra bijeenkomst, als je hier bij wilt zijn laat dan jouw gegevens achter op onderstaand formulier en wij houden jou op de hoogte.

Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen vooraf kun je terecht bij mr. Mark de Jonge RB of mr. Angelo Kumeling RB. Voor praktische vragen rondom de kennissessies, neem gerust contact op met Nicol Stemerdink. Allen bereikbaar via 0544-39 33 33.

 

Graag zien we jou op één van onze kennissessies!

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.