De schouders eronder

Samen met de klant probeer ik vanuit mijn rol als relatiebeheerder een goed team te vormen. Hierbij versterken en ondersteunen we elkaar waar nodig om vervolgens samen het maximaal haalbare uit onze professionele relatie te halen. De laatste tijd was ik bijvoorbeeld druk met het aanvragen van verschillende stimuleringsmaatregelen vanuit de overheid, in het kader van de gevolgen van COVID-19. Voor mijn klanten ben ik op dat moment het eerste aanspreekpunt en bied ik ondersteuning in onzekere tijden. De ‘vechtlust’ die ik los heb zien komen in ondernemers tijdens die moeilijkere tijden is vergelijkbaar met het voetbal. Bij zowel voetballers als ondernemers komt er een bepaalde overlevingsdrang naar boven zodra het spannend wordt.

Coaching

Als ondernemer wil je gewoon ondernemen. Hierbij wil je niet te veel bezig zijn met randzaken. Op dat vlak ontzorg ik graag onze klanten. Je coacht ze waar nodig en helpt bij het bepalen van de formatie. Want wordt het nou 5-3-2 of toch 4-3-3? We kijken samen naar hoe we jouw administratie zo functioneel mogelijk kunnen inrichten. Daarbij geven we je concrete handvaten die je helpen bij het maken van belangrijke keuzes. De handvaten zijn vaak gebaseerd op de financiële administratie. Denk hierbij aan actuele (tussentijdse) cijfers, liquiditeitsprognoses en begrotingen. Dat klinkt verdacht veel als het voorspellen van de eindstanden, toch?

Technologie in het spel

In de voetbalwereld zien we steeds meer technologische ontwikkelingen voorbijkomen. Denk bijvoorbeeld aan de VAR. Bij BonsenReuling blijven we ook niet achter. Momenteel zijn we druk met het optimaliseren van onze dienstverlening. Dit alles om onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk van onze diensten te kunnen voorzien. Zo maken we voor de verwerking van administraties voornamelijk gebruik van diverse online pakketten die aan elkaar te koppelen zijn. Denk hierbij aan Basecone voor het verwerken van facturen, ExactOnline/Twinfield voor de verwerking van de gehele administratie en Visionplanner voor het presenteren van tussentijdse cijfers en prognoses. Zo blijven we lekker up-to-date!

De selectie bepalen

Een trainer gedijt vaak goed bij een brede selectie. Zo is dat bij ons niet anders. Doordat we bij BonsenReuling verschillende disciplines in huis hebben, kunnen we ondernemers op vrijwel alle vlakken voorzien van gedegen advies. De lijntjes zijn kort en we delen de interne kennis op een efficiënte manier. Zo ontstaat er een team wat werkt als een geoliede machine. Dat zorgt direct voor een gevoel van saamhorigheid, wat natuurlijk ook een typerende factor is tijdens het EK of WK. Als team heb je één doel voor ogen: het beste resultaat neerzetten. Dit doen we bij BonsenReuling door iedere specialist op de juiste plek neer te zetten en steeds de juiste persoon voor “the job” naar voren te schuiven. Soms heb je een aanvaller nodig om de deal er doorheen te krijgen, maar is een verdediger net zo belangrijk om de samenwerking soepel te laten verlopen.

 

Kortom: accountancy kent flink wat raakvlakken met voetbal, maar gelukkig hebben we bij BonsenReuling niet een keer in de zoveel tijd te maken met 17 miljoen bondscoaches, die allemaal hun eigen mening hebben over het zakelijke spel.

 

Benieuwd of wij ook samen met jou een gouden team kunnen vormen? Neem dan contact met ons op!

 

Publicatiedatum: 24-06-2021

Meer weten over wat we allemaal doen?

Plan een afspraak met één van onze specialisten.